PERS

Elk concert heeft een bijzondere plek in onze herinnering. Gelukkig kunnen we een deel van deze herinnering terug halen door middel van de berichten die over ons worden geschreven!

REVIEWS

PUBLIEKSRECENsIES

Wat hebben we met z’n allen genoten van deze Hohe Messe, gisteren in de Grote Kerk in Enschede. Dankzij de goede voorbereiding door onze dirigent Emile Engel konden we vrijuit zingen. Het gloednieuwe barokorkest La Sorpresa bleek een hele aangename verrassing!! Ook onze solisten bezorgden het publiek vele mooie momenten. Misschien moeten we dit over een paar jaar nog maar een keer doen!

 

In Eersel het Messiah concert bezocht. Ik wil graag laten weten dat mijn vrouw, mijn moeder en ik erg genoten hebben van deze uitvoering. De passie waarmee we instrumentalisten zagen spelen, de zeer bekwame dirigent, geweldig koor en prima solisten, met name de sopraan en tenor maakten het tot een top concert! Dank jullie wel!

 

Ik vond het fantastisch!! Goed koor, met vooral de sopranen heel scherp in ritme en zuiverheid.

Heel goed orkest, met een prachtige swingende contrabassiste. Ik ken het stuk goed en heb het al met meerdere koren gezongen, en toch het werd al met al een bijzondere avond die ver boven mijn verwachting uitsteeg. Heel erg bedankt voor de uitnodiging...

 

Wat hebben wij genoten en wat was dit weer een prachtig concert!

Alles klopte en de klank en ritme van alle partijen rond en vloeiend. Werkelijk een subliem orkest evenals koor en de solisten. Dank voor deze unieke ervaring.

 

Een werkelijk prachtig orkest dat met veel plezier op hoog niveau speelt , fantastisch koor , mooie koorklank , soepele coloraturen, indrukwekkend, en schitterende solisten….Volgend jaar weer!